Джим Керрі напише роман: з’явилися подробиці про книгу

Голлівудський актор Джим Керрі зараз працює над написанням свого роману, а також активно займається малюванням. За словами актора, мистецтво допомагає йому впоратися з емоційним навантаженням. В інтерв’ю WMagazine Джим Керрі розповів. що зараз разом з письменницею Даною Вашон працює над написанням роману. Про книгу відомо мало, актор розповів, що в її основі лежить “абсолютно оригінальна ідея”.

Ми (разом з Даною Вашон) працювали над нею кілька років, і ми вже як подружня пара, яка розмовляє один з одним як мінімум два рази на день, – зізнався актор. Хоча інші подробиці Керрі залишає в таємниці. Книга повинна вийти в світ вже в кінці 2017 року. Крім літератури, Джим Керрі активно займається малюванням. Керрі малює вже більше шести років і буквально заполонив будинок картинами. Свій лос-анджелеський будинок актор вважає музеєм, а себе називає художником, куратором і гідом.

Я дуже довго шукав, але тепер я нічого не шукаю. Я відчуваю, що більше не маю потреби в якорях, оскільки човна вже немає. Спочатку малювання звільняло мене від емоційного навантаження, але потім я побачив інтерес навколо моїх робіт: люди розуміли їх зміст, – пояснив Керрі. Актор також розповів про те, що його будинок відвідує безліч креативних і знаменитих людей. Вони знайомляться з його творчістю, надихаються і навіть купують деякі роботи. “Мені подобається віддавати картини тим, хто знайшов в них щось близьке. Я дуже ціную те, що картини відкриваються світу і стають частиною чийогось життя”, – зізнався актор.