20.03.2018: Не встигли ще влягтися емоції після попередньої прем’єри нашого театру, як на глядачів уже чекає нова!

30 березня о 19-00 запрошуємо любителів комедії до “Счастье HUB” на ексцентричну, абсурдну і фантасмагоричну виставу “Звабник”. Дві одноактові комедії – “Марення вдвох” Е. Іонеску та “Ризик” Е. де Філліппо ставлять перед глядачами запитання, на які не дуже-то й просто знайти відповіді: “чи можна стріляти в жінку?…” … “чи можна НЕ стріляти в жінку?” …

Утім, у будь-якому разі, якщо чоловік неправий, він мусить вибачитись. Якщо жінка неправа – чоловік теж мусить вибачитись. Жіноча логіка – це травма для чоловічої психіки. Вона спокійно може довести, що равлик і черепаха – це одне й те ж саме, або через малесеньку плямку на піджаку зруйнувати півкварталу. Але якщо знайти до неї ключик … чи револьвер, вона зробить вас найщасливішою людиною. Як мінімум, на цілий квартал.

Отже, чекаємо на вас 30 березня – можливо, ця вистава допоможе вам знайти ключики до ваших коханих! У виставі беруть участь: Володимир Завальнюк (він, звісно, є і режисером-постановником), Ганна Яремчук, Дмитро Шпак, Кирило Булкін.